Med min baggrund i at genfinde mig selv efter flere stressnedbrud vil jeg fortælle om min åbenbaring ved at lære at strikke – som gav min nedsmeltede hjerne en kickstart. En oplevelse af, at jeg fandt en vej til at genskabe aktivitet og energi i min hjerne ved at læse og strikke mønsterstrik.

Jeg har altid haft en matematisk tilgang til alt hvad jeg har beskæftiget mig med. Lige fra koderne bag et website til et regneark med et budget og to-do-lister. Den matematiske hjerne har dog altid fulgtes ad med et kreativt og meget visuelt element. To meget forskellige poler der nogle gange havde det svært at mødes.

Men det er mit DNA. Struktur & Kreativitet.

Jeg vil denne aften hos Önling vise den side af strik. Hvordan mønsterstrik og farvestrik kan være med til at give både ro og aktivering. Mange af mine strikke designs er baseret ud fra de japanske strikkemønstre. At sammensætte strikke mønster elementer med hinanden på flere forskellige måder – og som kan anvendes til flere designs, på nye måder.

Med det kreative sind arbejder jeg også meget med farvestrik som igen er en vej for mig at finde glæde og energi samt aktivere både den matematiske og kreative del af hjernen. Og at man kan ende med sit helt eget kunstværk!

Uanset om du er struktureret, matematisk, kreativ eller noget helt andet, så vil jeg gerne dele ud af mine erfaringer og vise mit strik frem samt også give input til hvordan du kan kaste dig ud i nye elementer i dit strik…hvis du er nysgerrig på sådan en rejse.

Foredraget foregår hos Önling på Rosenkæret 14 2.sal 2860 Søborg den 8. november kl. 18-21.

Der er gratis parkering.

Tilmelding sker her: www.oenling.com

Relaterede nyheder

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

X