Tidligere
Næste

EmjaJumper

Længe har jeg haft lyst til at lave en sweater med høj hals og med snoninger. Da jeg besøgte Uldstedet i Lyngby havde de lige fået det nye Sunrise garn i butikken fra Gepard garn. Og da jeg fik det i hænderne var jeg solgt! Det er så utrolig blødt og let.

Sunrise garnet er 50 % Superfine Alpaca, 25% baby Alpaca, 15% Fine Merino uld, 10% pa. (110 m. / 50 gr.)

Jeg fik sat det sammen med en Kid Seta (210 m. / 25 gr.) og gik hjem for at designe de snoninger jeg tænkte skulle være på ærmerne.

strikkeopskrifter-strik-vesterbycrea-emjajumper-filcolana_08

Jeg har nu også strikket EmjaJumper (dog uden snoningerne på ærmerne) med en følgetråd fra Filcolana; Alva – som er et super alternativ til mohair. Alva er 100 % alpaka og har løbelængde: 175 m / 25 g.

Den findes i 30 forskellige farver og jeg strikkede med ca 10 af farverne hvor jeg skiftede farvetråden ved hver 3-4 omgang. 

Og jeg er vild med den! 

https://usercontent.one/wp/www.vesterbycrea.dk/wp-content/uploads/2020/12/EmjaJumper.mp4

Jeg fik ideen til snoningerne, der starter sammen ved skulderen og går ud til siderne for igen at samles. Ligesom mine tvillingepiger der jo startede deres liv sammen, som med alderen har fundet deres egne veje og blevet selvstændige individer – men som altid har hinanden (og mødes) for at være der for hinanden i de gode og svære stunder. 

Derfor har jeg dedikeret denne sweater til dem – og kalder den derfor EmjaJumper. Sammenstræk af deres navne: Emma Maja.

 

Alternative garntyper

Den er også blevet teststrikket med følgende garn:

Har du nogen spørgsmål til opskriften så er du meget velkommen til at skrive til mig. Jeg vil gøre mit bedste for at svare så hurtig som muligt:

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

X